Kanditat av Kimssims

 
Detta är en tjej de som läste gamla hungerspelbloggen känner igen, nämligen Grenna Mortimer av Kimssims!
 
Blondinen har vuxit upp i ett utav de rikare distrikten, nämligen nummer två, och har uppfostrats som vilken unge i tvåan som helst. Hon började tränas så fort hon kunde gå och tala och har genom åren utvecklats till en fantastisk mördarmaskin. Hennes talanger inom vapen och vildmark är exceptionella och hon, som artonåring, är den bäst tränade flickan av sina vänner.

En olycka när hon var femton orsakade en hemsk skada i hennes ansikte, men tack vare hennes familjs framstående status, fick hon den bästa möjliga medicinska hjälpen i distriktet. Många hade kanske tyckt att ärret under hennes högra öga är en vanställning, men Brenna njuter av rädslan i deras ansikten när de ser henne.

Innan hennes skada hade man nog kunnat säga att det fanns någon sånär mänsklighet kvar i flickan, men efter var allt borta. Hon är en ond primadonna, som inte drar sig för att skada andra eller kasta sig själv in i livshotande situationer, men så fort det kommer till vatten skakar hon av skräck. Hon vet inte vad det är, men tanken på det kalla, mörka vattnet som sluter sig över huvudet på henne medan hon frenetiskt kämpar för att kunna andas... det lockar henne då inte.


Egenskaper: Oemotståndlig, Våghals, Ond, Hetlevrad, Hydrofobisk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback