Invigningscermonin I Januari

Invigningscermonin kommer ske i Januari eftersom jag helt enkelt måste packa såhär dagarna innan vi åker. Sedan har jag ju en annan blogg att hinna med också. Hoppas ni tycker det är okej! Men så fort vi kommer tillbaka drar cermonierna igång.

STOPP!

Gud vad fort det gick med alla kanditer, så nu är faktiskt startfältet utvalt! Jag ska FÖRSÖKA få igång invigningscermonierna innan jag åker, annars får det bli 9:onde januari när jag är hemma. Så ni som inte ännu valt distrikt, gör det! Om det inte är gjort innan fredag klockan 8.00 så kommer distrikten att lottas. Detta för att invigningscermonin ska gå av stapeln innan vi åker.
 
Happy Hungergames!

Hungerspelskandidat: Samantha Klarksson

Distrikt: 7
Egenskaper: Fordonsentusiast, socialt tafatt, modig, prydlig, älskar naturen
Biografi: Samantha växte upp på karlhyggena i distrikt 7 och är skicklig med yxan. Samantha är inte något vidare för sociala situationer, eller att prata med folk överhuvudtaget, och hon är varken stark eller snygg, inte på det sättet att man vinner sponsorer. Samantha förlitar sig på kunskaper om naturen.
 
Ingen bild, så det får bli en enkel CAS-bild.
 
 
Samantha är inskickad av Mia

Hungerspelskandidat: Leo Brek

Distrikt: 3
Egenskaper: Leo Brek: snobb, oturlig, geni, lättsovare, fegis
Biografi: Leo växte upp på åkern, men har alltid ansetts som spinkig. trots det är han en snobb, men när han försöker vara häftig blir det alltid fel. Även om det aldrig gick så fel som det en dag skulel göra...
 
Vi fick inte in några bilder på Leo, utan jag har bara en jag själv har tagit i CAS-läget, mer av Leo får ni se på invigningscermonin!
 
 
Leo är inskickat av Oskar.
 

Hungerspelskandidat: Klara Evley

Distrikt: 2
Egenskaper: Elak, kleptoman, nattuggla, oflörtig, ensamvarg
Biografi: Klara växte upp som en av många krigsungar i det bergiga distrikt 2. Hon har alltid gillat att vara ensam och är utmärkt på att klättra i berg.
 
 
Klara är inskickad av Saga J

Distriktsinlägg

Här kommer det stå vilka distrikt som alla spelare i årets spel har.
 
Valter Telin: 5
Jenna Swales: 1
Sandra Bloom: 4

Hungerspelskandidat: Jenna Swales

Ännu en kanditat, inskickad av Pastellsimss!
 
Namn: Jenna Swales
Egenskaper: Atletisk, Barnslig, Flörtig, Karismatisk och Tursam
Biografi: Jenna har bott i Distrikt 1 så länge hon har levt. Redan som liten tyckte alla att hon var ett så gulligt och charmigt litet barn, och i skolan fick hon snabbt stämpeln som "Den söta rödtotten". När hon blev utvald till Hungerspelen var hon vältränad och förberedd, men hennes handledare tvivlade på att hon skulle kunna åstadkomma något. De sa bara, "Håll dig till de andra karriäristerna och gör som de säger,det är din bästa chans att överleva". Men innanför sin flörtiga och gulliga fasad är Jenna något annat. En själ som sedan länge har väntat på att få visa att hon är något, inte bara en gullig docka. En mördarmaskin. Det är få som vet hur duktig hon är med kniv och pilbåge. Eller hur snabbt hon kan springa. De ska allt få se!
 
 
 
 

Spelen drar igång efter nyår!

Ska ju nämligen till Australien och kommer hem nionde, så när jag kommit hem drar spelan igång så att de kan fortsätta utan uppbehåll. Därför har ni till och med åttonde på att skicka in simmar till spelen. För övrigt har jag en liten fråga; vill ni att vi ska filma delar av spelen eller ta bilder? Eftersom man inte kan göra superlånga filmer kommer det då inte bli hela dagsfilmer... Det är alltså en fråga om vad ni vill. Sedan kommer jag också att skicka ut ett intervjuformulär tiller som redan kommit med, och även en fråga om vad ni vill att era simmar ska träna för färdigheter. Det formuläret borde vara ute imorgon kväll.
 
Må oddsen alltid vara er gynsamma!

Hungerspelskandidat: Sandra Bloom

Vi har faktiskt lyckats få in en tjejsim, vid namn Sandra Bloom! Sandra är inskickad av Ella. Ella har valt ett distrikt till Sandra, nummer fyra, och ni andra får även väldigt gärna göra det, så att de kan få passande kläder till invigningscermonin. Skriv en kommentar om det eller maila, först till kvarn är det som gäller!
 
Egenskaper: Atletisk, nattuggla, upprorisk, opassande, snyltare
Biografi: Sandra växte upp som fiskare i Distrikt 4, men har känt att hon inte riktigt passar in. hon är inte särklit duktig på att simma eller fiska, utan tränar hellre. Hungerspelen är inget hon fruktar, hennes distrikt tillhör ju karriäristerna. När hon blir utvald är hennes sikte inställt på vinst; ingen kan ju döda henne, eller?
 

Tjejer efterfrågas

Efetrsom vi fått in tre killar men inga tjejer så vill vi gärna ha in några tjejer nu!

Hungerspelskanditat: Andrew Mason

Ännu en kanditat, gjord av Smileysims.
 
Egenskaper: Älskar naturen, Atletisk, Karismatisk, Våghals, Flörtig

 
Biografi: Andrew växte upp i en rik familj i Bridgeport. Båda hans föräldrar var kända och tjänade mycket simdaler, vilket ledde till att alla simmar i Bridgeport trodde att Andrew bara var ett litet rikemansbarn som inte skulle kunna klara sig utan sina föräldrars förmögenhet. Han har alltid älskat naturen och sport, men hans våghalsiga sida kan vara en nackdel i hungerspelen. För att bevisa att han kan klara sig själv så sökte han in till Hungerspelen. Han vill inte bli ihågkommen på grund av sina rika föräldrar, utan som vinnaren i hungerspelen!
 

Visar hungerspelen1.jpg
Visar hungerspelen2.jpg

Hungerspelskandidat: Valter Telin

En annan kandidat är Valter Telin, gjord av Violasims
 
Egenskaper: Fiskare, nattuggla, snackare, karismatisk och atletisk
Livslång Önskan: Superpopulär
 

Hungerspelskandidat: Jack Cannes

För att det inte ska bli så tomt här på bloggen så har jag bestämt mig för visa upp simmarna som redan kommit in, och vi börjar med Simmarsmulans Jack Cannes!
 
Egenskaper: Atletisk, Gillar inte Barn, Grinig, Aldrig Naken och Fiskare
 
Favorit...
 
Musik: Klassisk
Mat: Fruktparfait
Färg:Svart
Livslång önskan: Bli astronaut
 
Biografi:
Jack är en av de familjer som haft det som sämst med mat i sitt distrikt, och har därför alltid varit riktigt spinkig, något som barnen retade honom för i skolan. Det fick honom inte bara att ogilla sin kropp så pass mycket att han aldrig visade sig utan kläder, utan det gav honom även viljan att ändra den. Han började träna, och märkte snabbt att det var riktigt roligt-och det gjorde honom även mer uthållig när han arbetade ute på fälten och fiskade. Han har dock aldrig kommit över barnen som retade honom, och har sen dess ogillat barn, och varit riktigt grinig och arg på allt och alla. Han föredrar att vara ensam vid sjön och fiska eller kanske att sitta ute på fältet och känna sig nyttig.
Trots att han är i en syskonskara på 4 barn har han aldrig känt sig försummad av sina föräldrar, som trots deras ekonomiska besvär gjort allt vad de kunnat för att ta hand om sina barn. 
Han har alltid försökt hålla sig på god fot med fredsvakterna, och har pratat en hel del med dom, och vill själv bli en. Han vill visa distrikten att det finns goda fredsväktare också, även om de måste hålla ordning.
 
Visar 2.jpg
Visar 5.jpg
Visar 6.jpg
Visar 8.jpg
Visar 9.jpg

Kom ihåg att skicka in...

..så att vi kan dra igång!