Regler

För att det inte ska bli så tomt här, tänkte vi dra lite regler. Vi har än så länge fått in en sim - vilket är jättebra, fortsätt skicka in simmar! 
Reglerna är i princip densamma som thesims3hungerspelen.bloggplatsen.se´s, men det finns få detaljer som skiljer dem åt.
 
Skicka in en sim
Att skicka in en sim är enkelt, läs mer om det HÄR.
 
Invigningscermonin
Varje sim kommer att bli lottad till ett distriktsnummer, och det är utifrån det här distriktsnumret som simmens utstyrsel i invigningscermonin kommer att baseras på! Eftersom det bara är 8 simmar kommer det resultera i att det finns simmar som blir ensamam i sin vagn. Invigningscermonin kommer bli ett inlägg där ni får skriva om ni än så länge har några favoriter....
 
Intervjuer
När det är dags för din sim att bli intervjuad kommer vi att skicka ut ett formulär till simmens skapare "handledare". Bilder kommer tas på simmen, stajlad och färdig, vilket kommer avgöra vilka typer av sponsorer din sim kan få.
 
Träning
Tråningen håller på i tre dagar, och det är här din sim har chans att lära sig saker! När de tre dagarna är över kommer din sim ställas in för spelledaren, som kommer poängtera simmarna. Ni kommer inte få se något från träningen, dock kommer ni få se träningspoängen - precis som i hungerspelen!
 
Det kommer finnas olika färdigheter att träna, det kommer att vara dessa:
 
-Atlestik
-Trädgårdsarbete
-Kampsport
-Fiske
-Pilkastning
-Kamoflauge(vilket gör att din sim får en utstyrsel med kamoflaugekläder att ta med till arenan. För att få en färdighetspoäng här tar det 2 timmar)
-Knivkastning(Din sim kan kasta knivar. Ju högre färdighet, desto träffsäkrare. Tar 1,5 simtimmar att träna upp en nivå).
-Klättring(gör att simmarna kan klättra upp i träden på arenan. Tar 3 simtimmar att träna upp).
-Fällor(Gör att din sim kan snara andra deltagare. Tar 2 timmar att träna upp).
 
Själva spelen
 
När intervjuerna och träningen är över är det dags att skicka in din sim på en farofylldarena! Här finns många sätt att dö, alla sätt som redan finns i spelet, plus några andra:
 
-Sjukdom. Din sim blir sjuk, det går en dag utan att den får medicin av en sponsor, så dör den.
-Giftig planta. Ju högre färdighet i trädgårdsarbete, desto mindre risk att din sim äter den.
-Dödad av en annan sim. I sparrningsmatcher dör förloraren, i knytnäveslagsmål behöver den förlorande mecicin, annars dör den efter en simdag. Din sim kan också få en kniv i ryggen av en annan motspelare.
-Dödad i en fälla. Om en annan sim gillrat en fälla och simmen faller ner dä, dör den.
 
Sponsorer
Det är ni som läser, inte handledarna, som sponsrar! Efter en simdag på arenan kan ni rösta i kommentarerna, ju fler som röstar på en sim, ju värdefullare saker får den!
 
Frågor? Ställ dem i kommentarerna!

Välkommen till Hungerspelen!

Om bloggen

För några månader sedan läste vi om en jättebra idé på thesims3hungerspelen.bloggplasten.se. Men alltefter att månaderna gick och det inte hände så mycket, kom vi på tankarna att starta en egen blogg om det här.

Skicka in en sim till arenan

Arenan är ett farofyllt ställe där simmarna lätt råkar ut för missöden. Om du vill skicka in din sim mailar du helt enkelt din sim till smultronet.0101@gmail.com. Vi kommer att lotta ut simmarna, precis som på slåttern. Simmarna ska ha med en biografi, en bild och laddas upp på Mediafire/Exchange. Slåttern kommer att avgöras senast på ett obestämt datum(vi säger till minst en vecka innan), men så länge det kommit in mer än 4 killsimmar och 4 tjejsimmar kommer slåttern att hållas.

  • Simmen ska vara ungdom
  • Alla expansionspaket och Diesel prylpaket är tillåtna
  • Inga övernaturliga simmar
  • CC är tillåtet, utan buggar eller virus


Lycka till och må oddsen alltid vara er gynsamma!