Sista dag på lördag att...

...skriva in om släktintervjuerna. Annars kommer vi sätta ihop intervjuerna, så att det kommer upp till på söndag.

Hungerspelen: Dag 3

 
Dags för dag tre. En dag som kommer bli händelserik på många sätt, då spelarna bränner varandra snabbt. Arenan är liten. Inte stor nog för alla spelare....
 
 
Jack börjar bli både hungrig och trött, så eftersom han inte har varken mat eller tält, bestämmer sig han för att ge sig på Klara. Hon vaknar och upptäcker honom när ett slagsmål bryter ut. Segrande ur striden går Jack. När han ser svävaren föra bort hennes kropp känner han sig riktigt nöjd med sig själv.
 
 
Valter är likså Jack hungrig, så han springer genom skogen i jakt på någons läger. Han ser ett tält och en igloo, på en strand. Han misstänker att det är karriäristernas läger, 1:ans och 4:ans. Han borde väl klara dem, så stark som han är. Men han skulle inte gått in i lägret!
 
 
Jenna kommer ut ur lägret. Han från femman? Hm.. jag gör såhär... Det blir en lätt match... Han är nog lättflirtad..
-Vet du Valter, jag har älskat dig sedan jag såg dig på invigningscermonin. 
-Gör du? säger han häpet.
-Ja. Så du får gärna bo i vårt läger... Om du vill, svarar Jenna.
-Såklart, säger Valter och försöker blinka lite fliritgt.
 
 
-Så underbart, säger Jenna, samtidigt som hon håller på med något bakom ryggen.
-Tycker du det?
-Ja. Gå före du till lägret, Valter. Jag ska bara fixa en sak.
-Okej, säger Valter och börjar gå i riktning mot tälten.
 
 
Men plötsligt börjar Valter hosta blod. Han kan knappt prata när han säger:
-Vad är det som händer, Jenna?
Hon bara nickar mot hans rygg, samtdigt som hon backar därifrån.
Valter kan knappt andas längre, och Jenna bara ler.
-Jag visste att du skulle bli en enkel match.
-Var det bara bluff? är det sista Valter säger innan kanonskottet ljuder. Han hinner inte ens uppfatta Jennas leende med en nickning.
 
 
Jenna ser mot kniven som sitter i Valters rygg. Hon tar ut den, putsar den i snön där Valters blod försvinner. Snart kommer svävaren och hämtar hans kropp. Hur kunde han tro att hon kände något för honom? Men hennes trick funkade, det visste hon att det skulle göra. Men nu är dem bara fyra kvar på arenan. Det är dags att få slut på Sandra. Men först ska de hitta de andra två.
 
 
Jenna går ne för slänten.
-Vet du vem det var som dog? frågar hon.
-Ja, Valter.
-Han från femman?
-Ja
-Hur dog han?
-Jag dödade honom.
-Bra jobbat, säger Sandra.
-Vi stannar här idag. Sen måste vi dra och hitta de andra, säger Jenna.
-Vilka är kvar?
-Vi vet inte vem som dog idag vid ymnighetshornet. Men antingen hon från tvåan, hon från sjuan eller han från elvan.
-Borde vara en lätt match, suckar Sandra.
-Mm, svarar Jenna.
-Vi får se vilka som syns på himlen ikväll.
 
Och solen går ner över arenan. Ännu en dag. Nu är det bara fyra deltagare kvar, och intervjuer med personer hemmavidd kommer göras. Ett formulär med frågor kommer skickas ut till handledarna, och när det är ifyllt kommer det att publiceras innan nästa avsnitt drar igång.
 
Döda idag:
 
 
Klara Evley
 
 
Valter Telin
 
 
Vem ska bli sponsrad?
  
pollcode.com free polls 
 

Aktuella Sponsorpoäng

Detta är sammanställningen från de förra sponsorpoängen + de poängen från första dagen på arenan. Så fort nästa dag gör intåg på arenan kommer röstningen från den förra dagen avslutas. Nu ser det ut såhär:
 
Aktuell poängsumma markeras med ifylld text, den gamla med kursiv
 
Jenna Swales: 70 poäng(+20)
Klara Evley: 20 poäng 20
Leo Brek: 20 poäng 20
Sandra Bloom: 130(+30) poäng 100
Valter Telin: 70 poäng(+20) 50
Samantha Klarksson: 0 poäng 0
Jack Cannes: 100 poäng(+50, -30) 80

Hungerspelen: Dag 2

 
Spelen går in i sin andra dag. En död deltagare från igår - Andrew Mason, men spelen fortsätter med numera 7 deltagare kvar.
 
 
När Jenna går ut ur tältet på morgonen upptäcker hon något konstigt.
-Det har snöat! säger hon häpet.
-Va? säger Sandra.
-Titta själv.
Och mycket riktigt är hela arenan vit. Det är inte den brännande hettan som igår, det käns rentav kallt.
-Vi måste ha mat. Det blir extra svårt när det är såhär. Jag går och fiskar, säger Sandra.
 
 
Det är precis vad hon går. Hon lyckas fånga 7 stycker små fiskar som Jenna lovar attt laga till.
-Ska vi verkligen göra upp en eld? frågar Sandra.
-De andra är rädda för oss. Klart vi gör, säger Jenna.
 
 
Klara somnade i sin sovsäck vid ymnighetshornet igår kväll. Hon är lika förvånad som Sandra och Jenna att det har snöat.
-Vafan, säger hon. Hon har upplevt snö i Distrikt 2, i bergen, men hon tycker inte om det.
 
 
Valter står häpet och tittar ut över träsket som var så mystiskt igår. Nu är det helt vitt Han sätter en prövande fot på isen. Och visst, det går att stå på den. Hur kan de ha blivit såhär på en natt? tänker han.
 
 
 
Medan Klara ligger och sover passar Leo på att smyga sig fram till hennes eld och värma sig. Men plötsligt reser hon sig upp. Leo hinner varken springa, skrika eller gå till motattack förrän hennes kniv är djupt placerad i hans rygg. Klara suckar nöjt, och hämtar kniven, och sätter igång med frukosten.
 
 
Samantha har hittat till ett stort berg. Bredvid en stenhög hittar hon även en hacka, så hon sätter igång att slå sönder stenarna. Kanske, kanske finns det mat där, och Samantha börjar bli både kall och hungrig.
 
 
Solen är på väg ner över arenan, som fortfarande är lika vit.
 
 
För att hålla värmen bygger Samantha en igloo eftersom hon inte vågar gå tillbaka till granskogen. Det finns förmodligen andra deltagare där som hon inte vills töta ihop med. Hon kan bara hoppas att de är tillräckligt långt bort för att inte upptäcka hennes igloo.
 
 
Jack har blivit sjuk. En sådan medicin kostar 30 poäng. Om han inte får den kommer han dö inom två dagar. Vill hans handledare ge honom den?
 
Döda idag:
 
 
Leo Brek
 
 
Vem ska bli sponsrad?
  
pollcode.com free polls 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hungerspelen: Dag 1

 
 Välkomna, mina damer och herrar, till det 53:e Hungerspelen! Deltagarna står på sina startplatttor, det är bara att dra igång! 60, 59, 57...... KÖR!
 
 
Klara Evley är snabbt framme vid ymnighetshornet, nrä hon simmat sträckan mellan plattorna och ön som utgör hornet. Hon är snabb med att plocka på sig grejor, men tänker inte gå när hon är färdig. Det syns när hon plockar på sig en glänsande kniv och gömmer i jackärmen.
 
 
Både Samantha och Valter Telin är snabbt från ymnighetshornet. Valter lyckades dra åt sig ett fiskespö, men Samantha lämnar ymnighetshornet utan något alls. De springer ut i skogen åt olika håll.
 
 
Sandra och Jenna är också snabbt vid ymnighetshornet, och de ställer sig rygg mot rygg medan de går runt och letar grejer i den mystiska dimman.
-Team? viskar Jenna.
-Klart, viskar Sandra tillbaks.
 
 
Fienderna Andrew och Jack är snabbt på varandra. Ett slagsmål bryter ut, men Jack är den vars slagsmålskunskaper är mest användbara och han dödar enkelt Andrew. PANG! Det första kanonskottet ljuder, och Jack kastar sig i vattnet och simmar snabbt in till fast land.
 
 
Sandra och Jenna, nu själva på ön, strövar omkring och tar med sig bra - att ha -grejor. Sandra får med sig ett fiskespö, och ett tält. Jenna tar med en korg med mat och en ryggsäck med en kniv och lite mat. När de är nöjda simmar de där ifrån.
 
 
 Samantha hamnar mitt i en djup skog och kommer in i ett område riggat med fällor. Hon klarar sig tack vare sina kunskaper om skogen och sin utmärkta hörsel. Det där var nära ögat, Samantha, tänker hon.
 
 
Valter hittar till ett träsk när han sprungit till på eftermiddagen och borde vara utom räckhåll för fienden. Han prioriterar mat och plockar fram fiskespöet han fick med sig från blodbadet. Undrar hur många som dött?
 
 
Sandra och Jenna tar fast mark, springer genom en björkskog innan de kommer in i en mörkare granskog.
-Där, jag ser vatten! ropar Sandra.
-Det blir bra! meddlar Jenna.
 
 
 
Klara har stannat kvar vid ymnighetshornet, eftersom hennes distriktspartner är död. Hon gör upp en eld då hon upptäcker att hon skadat sig i blodbadet, hennes hud är helt svedd.. Om Klara inte får medicin innan humöreffekten försvinner kommer hon att dö. En sådan medicin kostar 20 poäng. Maila om du som handledare vill ge henne medicinen.
 
 
Samantha hittar ett träd och klättrar snabbt upp, gömmer sig för förbigående och somnar till.
 
 
Hos Jenna och Sandra är tältet uppsatt nära stranden. De litar på att ingen vågar anfalla dem eftersom de är två och de andra är ensamma. Sandra går och fiskar medan Jenna plockar blommor. Kanske finns det något ätbart i dem? Dessutom gillar hon rosa blommor, som hon lägger utanför tältet.
 
 
Jack som kommer från självaste jordburksdistriktet har hittat en del ätbara blommor på arenan. Han plockar en solros, gröper ur fröna, och steker i den hettande värmen. Det är också därför han tagit av sig tröjan.
 
Och solen går ner över arenan, denna första dag.
 
Döda idag:
 
 
Andrew Mason
 
 
Vem ska bli sponsrad?
  
pollcode.com free polls 
 
 
 

Röstningarna avslutade: Sponsorpoäng

Sponsorpoäng kommer också gå att tjäna efter varje dag under spelen, men hur står det till med Sponsorpoängen nu före spelen?
 
I Invigningscermonin var segern självklar för Sandra Bloom, som kammar hem 50 poäng. Jack kom på andra plats och får därför 30 poäng. På tredje plats har vi fyra personer, men jag har bestämt mig för att INTE dela på poängen, utan Klara Evley, Jenna Swales, VAlter Telin och Leo Brek får 20 poäng vardera.
 
I intervjuerna var det jämnare. Där hittar vi Jack Cannes och Sandra Bloom på delad plats, och får 50 poäng vardera. Andra plats var också delad av Jenna Swales och Valter Telin, som får 30 poäng var. På tredjeplats fanns bara de med inga röster, men att få poäng måste man ha röster.
 
Så, sammandraget ser det nu ut såhär(jag kommer göra såhär efter varje dag på arenan, så man ser hur många sponsorpoäng deltagarna har, eftersom deras handledare kan ha gett dem gåvor, eller så kan de ha tjänat mer)

Jenna Swales: 50 poäng
Andrew Mason: 0 poäng
Klara Evley: 20 poäng
Leo Brek: 20 poäng
Sandra Bloom: 100 poäng
Valter Telin: 50 poäng
Samantha Klarksson: 0 poäng
Jack Cannes: 80 poäng

Arenabygge i helgen

I helgen ska jag, Ida och vår hemliga designer bygga arenan så att spelen förhoppningsvis kan dra igång veckan därpå! Då ska jag försöka få upp inlägg från arenan så ofta so möjligt, dock inte varje dag eftersom vår lärare bestämde sig för att slå på stort direkt när terminen började, så vi har rätt mycket att göra, faktiskt... Men inom en vecka räknar vi med att Hungerspelen är igång!

Intervjuerna

Dags för intervjuerna då! Vi börjar med distrikt 1 och arbetar oss nedåt!
 
 
-Goddag gott folk! Kamerorna är äntligen på och det är dags för våra kära deltagare att komma in och ta över scenen. Vänta er tårar, skratt och kärlek. Till att börja med välkomnar vi Jenna Swales från Distrikt 1!
 
 
 
-Hej Jenna! Distrikt 1 är ju rätt lyxigt, tycker du om lyx?
 
-Haha, det är klart! Ju mera lyx och pengar, desto fler kläder, smycken och söta saker kan jag köpa!
 
-Jag kunde väl tänka mig det! Du ser ut att vara en häftig tjej. Hur ser du på dina chanser i Hungerspelen?
 
-Man tackar! Mina handledare ser mig kanske inte som den som kommer att lyckas bäst, men jag ska nog visa dem. Om allt annat misslyckas kan jag ju alltid visa upp mina små hundögon för alla som tänker mörda mig, så smälter de nog bort på stället.. *Blinkar åt publiken.*
 
-Jaså, på det viset. Jag gillar din attityd! Har du någon taktik?
 
-Jag ska försöka sprida lite kärleksbaciller inne på arenan, det är det ända jag kan säga nu... *Fniss, fniss.*
 
-Aha! Tror du att du har något som inte de andra har?
 
-Tja, jag har nog många färdigheter som de andra inte har.... Min uppväxt har påverkat mig riktigt positivt, mer än så säger jag inte..
 
-Jag fattar. Då får man väl önska dig lycka till då, Jenna!
 
-Tack! *Kysser intervjuaren på kinden och trippar ut..*
 
Nästa person in är Klara Evelyn från distrikt 2!
 
 
-God dag Klara!
 
-God dag, Ceasar!
 
-Du Klara, vad har du fått din självsäkra attityd ifrån?
 
-Det verkar som du aldrig nånsin varit självsäker, Ceasar. Det gäller att inte tvivla på sig själv för en sekund, då är det förstört för resten av ditt liv. *Suck*
 
-Ser man på! Du verkar vara något fräck.
 
-Jag? Såklart jag är. Men vem bryr sig? Finns det någon coolare på arenan?
 
-Nej, jag antar det... Vad känner du inför spelen Klara?
 
-Bara längtan. Jag är inte nervös, bara spänd och pirrig. Mest av allt undrar jag vilken miljö det kommer vara.
 
-Nu ringer klockan, våra tre minuter är slut! Tack, det var kul att träffa dig, Klara, spelare från distrikt 2!
 
Nästa deltagare in är Andrew Mason, också han från distrikt 2!
 
 
-Hörde du Andrew? Det är inte en lite självsäker dam du släpat med dig hit.
 
-*skrattar*. Nej du, Ceasar. Men du måste erkänna att hon är charmerande?
 
-Självklart, självklart. Vad är din inställning till spelen?
 
-Jag har ungefär samma som Klara, inte ett dugg nervös.
 
-Saknar du din familj något då?
 
-Lite, såklart, men jag kommer få se dem igen, det är jag säker på!
 
-Rätt inställning där, Andrew. Har du nåt de andra inte har?
 
-Jag har både styrkan och självförtroende. Det gör mig till en farlig motståndare.
 
-Må så vara! Tack, Andrew, spelare från distrikt 2.
 
Nästa in är Leo Brek, Distrikt 3!
 
 
-Hejsan Leo!

-Tjena.
 
-Du kommer ju från distrikt 3. Kan du nåt om teknik?
 
-Skojar du? Såklart jag kan! Jag håller på med en stor modell av en tågbana där hemma, den är ascool!
 
-Det verkar häftigt. Hur får du tag på alla delar?
 
-Min pappa är borgmästare, så jag beställer dem från huvudstaden.
 
-Wow! Du verkar vara en intilligent kille.
 
-*Ler*. Tack.
 
-Har du någon taktik för arenan?
 
- Jag kan konstruera väl gömda och riktigt hållbara vindskydd. Det är en av mina stryrkor.
 
-Kul att få träffa dig, Leo. Vi ses senare!
 
Nästa intervju med Sandra Bloom, Distrikt 4!
 
 
-Hej Sandra! En tia på träningen, det är inte dåligt!
 
-Tack. Jag antar att jag är rätt bra på fiske och sånt...
 
-Var inte så blygsam, du kommer ju från självaste fiskedistriktet. Jag är säker på att du är en av de bästa i Panem.
 
-Tack
 
-Det är inget att tacka för! Nåväl, Sandra. Hur känner du inför arenan?
 
-Lite nervöst såklart. Jag hoppas att det är mycket vatten.
 
-Kan jag tänka mig! Nån mer som undrar hur arenan ser ut? *jubel från publiken*. Tänkte väl det. Hur är det med familjen hemmavidd?
 
-Det är bra. Min lillebror har nyss börjat skolan och min mamma mår bra. Vi bor ju i våra hyddor vid havet, det är så skönt att känna lukten av saltvatten. Jag saknar den när jag är här.
 
-Då får du väl se till att komma hem, Sandra. Nu är din tid tyvärr slut. Lycka till!
 
Näst på tur står Valter Telin från Distrikt 5!
 
 

-Hej Valter! Du verkar vara en charmig prick. Har du någon sockerbit där hemma?
 
- Tja, tja. Jo, jag har väl en eller två där hemma som är lite mer speciella men de är ju inte här nu.
 
-Okej, jag fattar! Nu till allvaret. Ser du fram emot de kommande spelen?
 
- Klart som fan att jag gör! Jag ska ju vinna detta!
 
-Jaså, spännande! Någon speciell taktik?
 
- Min charm så klart haha, nej men det är inget jag berättar innan det får ni vänta och se.
 
-Inte avslöja för mycket, jag fattar. Något mer du vill säga?
 
- Lycka till alla medkämpar och se till att sponsra mig alla sponsorer!
 
-Okej, annars önskar jag dig lycka till, spelare Valter Telin!
 
- Tack!
 
Nästa perosn är Samantha Klarksson från Distrikt 7!
 
 
-Hej Samantha!
 
-Hej!
 
-Hur känner du inför spelen? Rätt nervös, efter vad vi har sett på teve skulle jag gissa!
 
-Jo. Jag tillhör nog den känsligaste typen. Men inget att göra åt. Och jag kan nog vara riktigt bra på att gömma mig.
 
-Skönt att höra. Vad har du för familj?
 
-Två äldre bröder. Pappa jobbar på sågverket och mamma är död.
 
- Sågverket ja, du bor ju i distrikt 7. Är du duktig på att använda yxa?
 
- Ja, det skulle jag nog säga. Jag har övat sen jag var tre.
 
- Vad är din taktik vid blodbadet?
 
-*Tittar mot handledare*. Det ska jag nog inte säga *tittar ner i golvet*.
 
-Okej, jag fattar. Nu är din tid ute. Lycka till Samantha!
 
Sist ut är elvans Jack Cannes!
 
 
-Hej Jack! Huvudstaden måste vara rätt annorlunda för dig, det är ju bara att titta på din bakgrund... Hur har förändringen påverkat dig?
 
Hej! Jo, det lär ju bli lättare att träna, och att känna sig mätt varje dag känns jättekonstigt. Men förändringen är definitivt till det bättre, men jag måste se till att jag inte äter för mycket här, så jag kan klara av hungern lika bra som jag gjorde hemma.
Det enda som är jobbigt är att jag saknar min familj riktigt mycket. Jag hoppas verkligen att de slipper se mig dö inne på arenan.
 
-Hmm, intressant.. Men du är ju trots allt här för att slåss, så har du någon speciell taktik?
 
Men den kan jag väl inte dela med mig av, då får ju de andra deltagarna ett försprång! Men jag är grinig och atletisk, så du kan nog gissa dig fram till min taktik, och om inte så får ni er en liten överraskning sen! 
 
-Jaha, okej. Tror du att dina tidigare erfarenheter i livet kan hjälpa dig på arenan?
 
Ja, jag har ju som sagt lätt för att hantera hungerskänslor, och sen så är jag ju lite vältränad... Att jobba på fälten gör en ganska stark, tro det eller ej! Mamma lärde mig också en hel del knep som hon snappat upp från tidigare spel, så jag tror att de kan vara till min hjälp. 
 
-Jaså, du Jack. Jag måste säga att du verkar vara en väldigt intressant person. Du verkar bry dig om din familj väldigt mycket, hur tror du att de närmaste dagarna kommer bli för dem?
 
Jag tror att de kommer vara jobbiga. Jag hoppas att de älskar mig så pass mycket att de blir jobbiga. Men jag ska se till att komma hem. 
 
-Ja, jag förstår Jack. Nu är tiden ute, lycka till och må oddsen alltid vara dig gynsamma!
 
Som förra gången har vi en omröstning där det går att tjäna sponsorpoäng till arenan! Samma vinster som förra gången(1:a 50p 2:a 30p och 3:e 20p)
 
Vem gjorde starkast intryck?
  
pollcode.com free polls 
Tack!
 
 

Träningspoängen

Här kommer träningspoängen, samt inlärda färdigheter och uppbyggda relationer. Träningspoängen utgår för hur många och hur långt simmarna kommit med färdigheterna(vissa gick ex. och gjorde ingenting medan andra hårdtränade).
 
 
Jenna Swales
Träningspoäng: 9
Inlärda färdigheter: Atletisk(4), Knivkastning(3), Pilkastning(2), Kampsport(2)
Uppbyggda relationer: Vän till Sandra Bloom, Illa omtyckt av Jack Cannes
 
 
Andrew Mason
Träningspoäng: 10
Inlärda färdigheter: Atletisk(6), Knivkastning(5), Pilkastning(5), Kampsport(2)
Uppbyggda relationer: Vän till Klara Evley, illa omtyckt av Leo Brek
 
 
Klara Evley
Träningspoäng: 8
Inlärda färdigheter: Knivkastning(2), Atletisk(5) Kampsport(1)
Uppbyggda relationer: Vän till Andrew Mason
 
 
Leo Brek
Träningspoäng: 5
Inlärda färdigheter: Kamouflage(4)
Uppbyggda relationer: Illa omtyckt av Andrew Mason
 
 
Sandra Bloom
Träningspoäng: 10
Inlärda färdigheter: Atletisk(5), Fiske(10), Knivkastning(5)
Uppbyggda relationer: Vän till Jenna Swales, Vän till Valter Telin
 
 
Valter Telin
Träningspoäng: 8
Inlärda färdigheter: Klättring(4), Atletisk(5), Fiske(5)
Uppbyggda relationer: Vän till Sandra Bloom
 
 
Samantha Klarksson
Träningspoäng: 6
Inlärda färdigheter: Fiske(4), Klättring(7)
Uppbyggda relationer: -
 
 
Jack Cannes
Träningspoäng: 10
Inlärda färdigheter: Atletisk(5), Fiske(4), Fällor(1), Kamouflage(2), Knivkastning(2)
Uppbyggda relationer: Illa omtyckt av Andrew Mason
 
Senare idag kommer förhoppningsvis intervjuerna upp!

Invigningscermonin

 
God kväll gott folk! Idag ska vi ägna oss åt den färgsprakande invigningscermonin. Se, här kommer våra deltagare inåkande mot stadion! Det är dags att ta en titt på dem!
 
 
Här kommer Jenna Swales från Distrikt 1! Visst har hennes stylist lyckats fånga hennes personlighet? Som Hungerspelens kärleksspridare ger hon er såklart en slängkyss.
 
 
Här har vi paret från distrikt 2, nämligen Klara Evley och Andrew Mason! Deras blickar är huggna i sten, åh, detta kommer att slå på stort Distrikt 2!
 
 
Här kommer Leo Brek från industridistriktet nummer 3. Självklart har han en teknikinspirerad dräkt
 
 
Här kommer lilla Sandra Bloom som vanligtvis har röda slingor i håret, men nu till Hungerspelen har blå och gröna för att representera sjögräset i sitt distrikt.
 
 
Här har vi Valter Telin från femman. En riktig självsäker blick har han också. Bra där Valter! Hans kläder ska tydligen representera krafverken i Distrikt 5.
 
 
Här kommer sjuans kvinnliga deltagare, Samantha Klarksson, som är utklädd till ett.. träd. Hon viker inte undan från mängden, men hon med sitt försiktiga leende kan nog bli riktigt förförisk!
 
 
Och sist men inte minst, här kommer Jack Cannes från Distrikt 11! Hans kläder är samma som en jordbrukares, vilket hans distrikt också är.
 
....och där ser vi den sista vagnen åka iväg. Men jag tänkte att ni skulle få rösta om vem/vilka som blir favoriter, och på så sätt tjänar några sponsorpoäng(50 för flest röster, 30 för 2:a plats och 20 för 3:e plats). Sponsorpoängen kommer sedan att kunna ge gåvor till simmen som handledaren väljer ut. Så frågan är vem var bäst?
 
Vem var bäst?
  
pollcode.com free polls 
 
 PS. Nu börjar träningsveckan, och så fort den är färdig kommer jag meddela poängen för respektive deltagare, samt inlärda färdigheter. Efter det så kommer intervjuerna, och sedan är det dags för spelen att dra igång! Även under intervjuerna kommer ni kunna rösta vem som gjorde bäst intryck, och på så sätt tjänar den spelaren sponsorpoäng. Jag borde nog kunna få upp både träningspoäng och intervjuer tills på måndag, och sedan kommer det dröja lite innan spelen drar igång för att jag och Ida ska kunna bygga arenan osv.