Sponsorpoäng efter invigning

Som ni vet samlar man på sig sponsorpoäng under tävlingens gång, och dessa sponsorpoäng har sin betydelse om simmen kommer till finalen. Du som handledare kan i årets hungerspel kan också välja att skicka ner en gåva till en sim, köpa för "sponsorpoäng". Detta kan vara mat, medicin, vapen osv. Vill ni göra det, kommentera/maila oss så säger vi hur mycket det kostar. Sedan är det upp till er om simmen ska få gåvan.
 
Men i alla fall, så här är läget efter invigningen!
 
Brandon Weatherproof kommer på första plats med 14 röster, alltså får han 50 poäng. Mika Olsen kommer därefter med 8 röster och får därför 30 poäng. På tredje plats har vi Noah Dulmer som får 20 poäng. Ställningen blir alltså såhär:
 
Noah Dulmer: 20 poäng
Grenna Mortimer: 0 poäng
Brandon Weatherproof: 50 poäng
Jasper Fritz: 0 poäng
Wanda Lumax: 0 poäng
Mattheo Nesto: 0 poäng
Mika Olsen: 30 poäng
Jaycee Hadison: 0 poäng

Träningspoäng

I det här inlägget får ni alla träningspoäng, skapade relationer samt inlärda färdigheter under träningsveckan. Under helgen tänkte vi skicka ut ett frågeformulär inför intervjuerna, som ni som handledare får fylla i för att de sista förberedande intervjuerna ska dra igång, innan simmarna kastas in på arenan!
 
 
 
Noah Dulmer
Distrikt 1
Vän med Grenna Mortimer från Distrikt 2 och Brandon Weatherproof från Distrikt 2
Har lärt sig färdigheterna matlagning(4), atletisk(6), skytte(2), fiske(3), matlagning(2)
Hans träningpoäng blev 8
 
 
Grenna Mortimer
Distrikt 2
Vän med Brandon Weatherproof från Distrikt 2 och Noah Dulmer från Distrikt 1
Har lärt sig färdigheterna kampsport(5), knivkastning(9), skytte(7), trädgårsarbete(1)
Hennes träningspoäng blev 9
 
 
Brandon Weatherproof
Distrikt 2
Vän med Grenna Mortimer från Distrikt 2 och Noah Dulmer från Distrikt 1
Har lärt sig färdigheterna Fiske(3), Kampsport(6), Trädgårdsarbete(4), Skytte(3), Fällor(5)
Hans träningsporäng blev 10
 
 
Jasper Fritz
Distrikt 3
Har inga vänskapsband
Har lärt sig färdigheterna pilkastning(10), matlagning(1), trädgårdsarbete(2)
Hans träningspoäng blev 7
 
 
Wanda Lumax
Distrikt 7
Har inga vänskapsband
 
Har lärt sig färdigheterna matlagning(5), pilkastning(4), trädgårsarbete(6), brottning(9). Också duktig med yxa eftersom hon kommer från distrikt 7, om det nu finns någon yxa i hornet.
Hennes träningspoäng blev 10
 
 
Mattheo Nesto
Distrikt 10
Inga knutna vänskapsband
Har lärt sig färdigheterna brottning(6), pilkastning(5), trädgårdsarbete(4), matlagning(2), kamouflage(1)
Hans träningspoäng blev 9
 
 
Mika Olsen
Distrikt 10
Vän med Jaycee Hadison från Distrikt 11. Måltavla för karriäristerna från distrikt 1 och 2 på grund av att hon fick den högsta träningspoängen.
Har lärt sig färdigheterna kamoflauge(10), fiske(2), matlagning(2), knivkastning(3)
Hennes träningspoäng blev 11
 
Jaycee Hadison
Distrikt 11
Vän med Mika Olsen från Distrikt 10. Inte måltavla för någon.
Har lärt sig färdigheterna trädgårsarbete(9), kampsport(3), atletisk(4), matlagning(1)
Hennes träningspoäng blev 7
 
 
 

 

Träningen drar igång!

Idag avslutades som sagt inskickningen av vad ni vill att era simmar ska träna, och de som inte skickat in kommer slumpas fram. Träningsveckans poäng borde ni kunna få i veckan eller nästa helg, eftersom det trots allt är en vecka i Sims jag måste ha tid att spela.
 
 

Vad simmen ska träna: Sista dag

Sista dagen för attt bestämma vad simmen ska träna under träningsveckan är på lördag. Om träningsgrenarna inte skickats in kommer de slumpas fram.

Röstning efter invigningscermonin

Nu när alla bidrag finns, är det klart att vi ska ha en röstning för att kolla vem "favoiriten" är!
 
Vem gjorde starkast intryck?
  
pollcode.com free polls 
 
 

Vi lägger till fortsättningen

Vi har lagt till fortsättningen på cermonin med Jasper och Mika, så även deras utstyrslar finns alltså att titta på! Ni som inte valt vad era simmar ska träna, maila det snarats möjligt till smultronet.0101@gmail.com.
 
//Rolo och Ida

Invigningscermonin

Vi har inte lyckats ladda ner Violasims bidrag, men de sex andra ska ni få se i sina invigningskläder!
 
 
 
Först ut har vi Noah Dulmer från Distrikt 1! Klädd lyxigt i rosa med ett självsäkert leende rider han fram över Panems gator...
 
 
Näst in på häst är Distrikt 2:s Grenna Mortimer. Klädd i en tjusig guldig klänning med släp som nästan går ner till marken, säger hon att hon har makt, rikedom, lyx och styrka. Mer än en stenhuggare syns i hennes blick!
 
 
Sen kommer ingen mindre än Brandon Weatherproof, också från Distrikt 2, in! Liksom Grenna är han klädd i guld, som skriker ut styrka och arrogans. De tre första paren kan lyssna till publikens jubel, de är ju alltid favoriter.
 
 
Efter favorittvåan kommer teknikens distrikt 3. Här har den tävlande, Jasper Fritz, blivit uppklädd enligt en vanlig teknikarbetares kläder. Han rir även framför en teknisk bakgrund till distrikets ära. Jasper ler och tar verkligen emot jublet från publiken.
 
 
Näst på tur har vi Wanda Lumax från Distrikt 7, utklädd till ett träd som de från Distrikt 7 vanligen är. Ändå lyckas hon se självssäker och utmanande ut.
 
 
Mattheo Nesto, Distrikt 10 är näst sist. det syns att han är van vid hästen som den boskapsskötaren han är, vilket också kläderna visar.
 
 
 
Nästa in på häst blir dne djurvana Mika Olsen. Hon kommer ju från Distrikt 10, boskap. Mika ser vi i naturen, hennes signum som hon tror sig ha fördel av. Mika är traditionsenlig klädd med en vardaglig tianklänning samt blommor i håret.
 
 
Sist, och också minst, är Jaycee Hadison från Distrikt 11. Men hon ser upp till förra årets tävlande Jack Cannes från hennes eget distrikt, som kom tvåa. Sedan dess hatar hon alla från Distrikt 4, vilket var Sandras distrikt. Sandra dödade ju som känt Jack.
 
Och det var alla! Okej, det är två kvar som kommer upp senare i ett separat inlägg. Annars är det dags för träningsveckan. Mejla vilka färdigheter era simmar ska träna:
 
Fiske
Kampsport
Kamoflauge
Brottning
Pilkastning
Skytte
Atletisk
Trädgårdsarbete
Matlagning
 
 
 
Om ni vill ha en närmare förklaring av färdigheterna, maila era frågor!