Dragningen

Då, ÄNTLIGEN, är de dags att "välja" våra spelare! Som i vanliga hungerspelen börjar vi i flickornas klot! Detta är en riktig lottning, inte simmar vi valt.
 
 
Den första som dyker upp är... Grenna Mortimer av Kimsims. Lycka till!
 
 
Nästa sim på lotten blir Mika Olsen av Viola. Grattis!
 
 
Wanda Lumax av Simmarsmulan blir den tredje att dras. Vem blir den fjärde och sista?
 
 
Jo, det blir Jaycee Hadison av Tove! Dags för pojkarnas klot!
 
 
Brandon Weatherproof av Isabelle är den första som ropas upp.
 
 
Nästa blir Jasper Fritz av Viola!
 
 
Vår tredje blir Noah av Simmarsmulan.
 
 
Och sist på tur står Matheo Nesto av Isabelle.
 
Grattis till alla som kom med! Nu är det snart dags för invigningscermoni, faktiskt.

Slutdatum

Det finns nu ett slutdatum för bidragen att komma in; nämligen 31/3! Så ni som inte gjort det, skicka in era simmar till till slåttern ;D

Kanditat av Tove

 
Jaycee Hadison av Tove
 

Biografi:
Jaycees mamma dödades av några fredsväktare när hon slogs mot dem efter att ha ätit en mängd frukter i hemlighet. Jaycee tog detta väldigt hårt och var en tid efter väldigt arg på Regimen och allt som har med dem att göra. Nu bor hon tillsammans med sin pappa och tre storebröder. När hon blev antagen till Hungerspelen tvivlade hon på att hon skulle lyckas, de ända fördelar hon kunde komma på var att hon väldigt enkelt kunde känna igen ätbara växter. Men, hon ska göra allt för att komma hem igen.

Egenskaper: Fegis, Älskar naturen, Ensamvarg, Vänlig, Gröna fingrar

Kanditat av Kimssims

 
Detta är en tjej de som läste gamla hungerspelbloggen känner igen, nämligen Grenna Mortimer av Kimssims!
 
Blondinen har vuxit upp i ett utav de rikare distrikten, nämligen nummer två, och har uppfostrats som vilken unge i tvåan som helst. Hon började tränas så fort hon kunde gå och tala och har genom åren utvecklats till en fantastisk mördarmaskin. Hennes talanger inom vapen och vildmark är exceptionella och hon, som artonåring, är den bäst tränade flickan av sina vänner.

En olycka när hon var femton orsakade en hemsk skada i hennes ansikte, men tack vare hennes familjs framstående status, fick hon den bästa möjliga medicinska hjälpen i distriktet. Många hade kanske tyckt att ärret under hennes högra öga är en vanställning, men Brenna njuter av rädslan i deras ansikten när de ser henne.

Innan hennes skada hade man nog kunnat säga att det fanns någon sånär mänsklighet kvar i flickan, men efter var allt borta. Hon är en ond primadonna, som inte drar sig för att skada andra eller kasta sig själv in i livshotande situationer, men så fort det kommer till vatten skakar hon av skräck. Hon vet inte vad det är, men tanken på det kalla, mörka vattnet som sluter sig över huvudet på henne medan hon frenetiskt kämpar för att kunna andas... det lockar henne då inte.


Egenskaper: Oemotståndlig, Våghals, Ond, Hetlevrad, Hydrofobisk


Tips...

...för er som själva inte kan göra simmar Vi gör gärna simmar åt er! Det är bara att kommentera detta inlägget och skriva som en vanlig önskesim, så skickar vi bilderna till er på mail. Det är också viktigt att ni fyller i er mail i fältet(ingen annan än vi ser den dock) för att vi ska kunna maila bilderna och hålla kontakt.
 
Detta ska vara med:
 
1. Namn
2. Ålder(dock obligatoriskt med ungdom)
3. Hårfärg och en ungefärli frisyr "typ två tofsar"
4. Ögonfärg
5. Ansiktsuttryck(glad, ledsen, hotfull etc)
6. Klädtyp
7. Distrikt
8. Egenskaper
9. Favoriter(frivillig)
10. Stjärntecken(frivillig)
11. Biografi

Kanditater av Violasims

De två kanditater som visas upp i detta inlägg är gjorda av Viola :D
 
 Mika Olsen av Viola

...heter denna orädda 20 åriga tjej som volonterar till att gå med i slåttern.
Hon har aldrig brytt sig om vad andra tycker och tänker om henne, vilket har lite att göra med hennes gigantiska födelsemärke men det är även en del av hennes personlighet.
Hennes atletiska sida kommer från sitt distrikt som är nummer  10, alltså boskap. Hon har alltid varit med sin pappa i ladugården när hon var liten och hjälpte till med att ta hand om djuren och liknande.
 
Mikas egenskaper är geni, atletisk, tursam, ensamvarg och älskar naturen.
 
Distrikt: 10
 
 
Jasper Fritz av Viola
 
...heter denna 23 åriga kille som kommer från distrikt 3, industri, som är ett av de bättre och lyxigare distrikten som har gjort att Jasper är väldigt tränad för Hungerspelen.
I hans yngre dagar hängde Jasper med killar som kanske inte var så bra för han, vilket ledde till att han gärna snor saker från andra och kan vara ganska elak ibland. Men han kan lätt snacka till sig folk så de tror att de kan lita på honom, vilket bara är till en fördel i detta spel.
 
Jaspers egenskaper är atletisk, elak, kleptoman, modig och snackare.
 
Distrikt: 3
 
 
Tack för alla jättefina bidrag, fortsätt att skicka in så att vi får en spännande slåtter!

Kandidater i slåtterklotet

Dee har kommit in riktigt många simamr senaste dagarna, de som visas upp nu finns i slåtterklotet och väntar på dragning. Dessa är alltså inte utvalda än, utan bara kanditater.
 
PS. Vi vill också be Isabelle att välja distrikt till sina simmar, välj dock INTE de som simmarsmulan redan valt. Dock om Simmarsmulan valt en kille i ex. distrikt 6 kan du välja att ha en flicka i samma distrikt.
 
Molly Cowtone av Isabelle

Disciplinerad
Oemotståndlig
Gröna fingrar
Fiskare
Elak
 
Molly är den mest oemotståndliga simmen i hela distriktet, som kan få alla flickor och pojkar på fall. Men man ska se upp med att reta henne för hon kan karate och alla slagsmål hon någonsin varit i har hon gått segrande ur. Molly vet att hon kommer gå segrande ur hungerspelen tack vare hennes kunskap i karate, hennes fiskekunskap och hennes gröna fingrar som gör att hon kan odla vad hon vill.
 
Distrikt: 11
 
 
Thalia Axelsson av Isabelle

Disciplinerad
Samlare
Gröna fingrar
Elak
Fiskare
 
Thalia är den elakaste tjejen i hela distriktet och är den duktigaste kampsportaren de har. Thalia är säker på att hon kommer kunna ordna mat i hungerspelen tack vare att hon är duktig på att fiska, odla och samla olika saker. Om hon får chansen så är hon säker på att hon kommer kunna döda alla de andra deltagarna. 

Distrikt: 9
 
 
Gabrielle Whitechapel av Isabelle

Älskar naturen
Geni
Älskar värmen
Ambitiös
Tursam
 
Gabrielle är en smart, ambitiös tjej. Hennes gammelmormor vann hungerspelen förut och nu är det hennes tur att vinna. Gabrielle älskar att vara ute i naturen och att vara i solen är det bästa hon vet, vare sig det gäller att sola, leka i sanden eller vattnet. Gabrielle är en mycket smart tjej och hon vet att hon kommer kunna bygga många fällor för att döda sina motståndare. Gabrielle har alltid varit väldigt tursam i sitt liv, men nu är frågan; kommer hon ha tur denna gång också?

Distrikt: 3
 
 
Brandon Weatherproof av Isabelle
 
Flörtig
Älskar kylan
Atletisk
Snyltare
Fiskare
 
Brandon är en atletisk och flörtig kille som kan få vem han vill på fall. Han är en mästare på tiggeri, så alltid när Brandon ber om något får han det; vilket han tror kan vara till en fördel i hungerspelen. Brandon älskar kyla, så det kommer inte vara något problem om det blir kallt när han är på arenan. Tack vare musklerna han fått när han tränat kommer han troligen kunna överleva om han hamnar i slagsmål.
 
Distrikt: 2
 
 
Mattheo Nesto av Isabelle
 
 Modig
Instabil
Ivrig
Samlare
Snackare
 
Matteo är en modig kille som är bra på att samla saker. Han är bra på att snacka sig ur saker och är väldigt ivrig på att få vara med i hungerspelen. Den ända frågan han har är om han kommer palla trycket eller om han påverkas och bli instabil.
 
Distrikt: 10
 
 
Julianne Feldman av Simmarsmulan
 
 
Oturlig
God
Gröna Fingrar
Atletisk
Fiskare
 
Biografi:
Julianne Feldmans familj tillhör en av de rikare familjerna i hennes hemdistrikt, nummer fyra. Tyvärr har alltid Julianne varit lite oturlig, och det kunde inte hennes föräldrars rikedom skydda henne ifrån. Hon har dock, trots alla olyckor, alltid varit en av de snällare tjejerna. Som en medlem i fyran är hon en självklar fiskare, även om hon ibland drömmer om att få jobba med jordbruk.
 
Distrikt: 4
 
 
Noah Dulmer av Simmarsmulan
 
Flörtig, Neurotisk, kockbegåvning, våghals och ambitiös.
 
Biografi: Noah är född och uppvuxen i distrikt 1, med en pappa som hjälper till med att ta fram lyxvaror åt huvudstaden och en mamma som är kock. Han har inte ärvt sin pappas fantastiska förmåga att hitta exklusiviteter, men å andra sidan ärvde han sin mammas otroliga förmåga att framställa mat som får invånarna i ettan att alltid komma tillbaka. I skolan var han väldigt amibitiös, och det faktum att han tog skolan på allvar och kunde laga mat, plus att han var väldigt flörtig av sig fick tjejerna att falla som furor. Han kan dock börja flippa ur när som helst, så se upp!
 
Distrikt:1
 
 
 
 
Wanda Lumax av Simmarsmulan
 

Egenskaper: Oflörtig, Modig, Hetlevrad, Atletisk och Karismatisk.
 
Wanda Lumax bor i sjuan, och hennes pappa är borgmästare, så hon har alltid haft gott om pengar, något som de andra barnen inte gillade. Hon blev mobbad under hela sin skolgång, och en dag gick det så långt att de misshandlade henne. Trots hennes familjs insatser klarade hon sig inte utan ett ärr som täcker hennes ansikte. Efter misshandeln vässade hon tänderna (bokstavlig talat!) som hon sett att en tidigare vinnare hade gjort, klippte av sig håret och började träna frenetiskt, något som gjort att hon nu ser riktigt, riktigt tuff ut. 
 
Distrikt:Sjuan
 
 
Willem Dern av Simmarsmulan
 
Oemotståndlig, Familjeinriktad, hetlevrad, ond, vänlig.
 
Willem är född i en av de fattigare familjerna i tolvan. Eftersom de hade det så dåligt med pengar så tvingades föräldrarna att jobba hela dagarna, och Willem som är äldst i syskonskaran tvingades stanna hemma och ta hand om sina småsyskon. Det hade han dock inte mycket emot! Inte nog med att han älskar sina småsyskon, det gjorde honom också oemotståndlig hos tjejerna. Han har dock bara ögon för en tjej, och hon heter Melody, och går i hans klass i skolan. 
 
 
Distrikt:12


 
 
Tack så jättemycket för era fina bidrag! Vi tänkte, att eftersom det blev så många fina bidrag har en och samma skapare en chans att få med en kille och en tjej, om lottningen faller så. Om vi alltså drar en kille och en tjej av Isabelles bidrag kommer båda mer. Om vi sedan drar en till av de tjejer hon gjort kommer denna INTE med, utan vi drar en ni lapp.
 
Happy Hungergames!
 
 

Kom igen med bidrag!

Vi har hitills fått in fem bidrag, de flesta av simmarsmulan(hela fyra stycken!). Så kom igen ni andra med att skicka in era!