Kandidater i slåtterklotet

Dee har kommit in riktigt många simamr senaste dagarna, de som visas upp nu finns i slåtterklotet och väntar på dragning. Dessa är alltså inte utvalda än, utan bara kanditater.
 
PS. Vi vill också be Isabelle att välja distrikt till sina simmar, välj dock INTE de som simmarsmulan redan valt. Dock om Simmarsmulan valt en kille i ex. distrikt 6 kan du välja att ha en flicka i samma distrikt.
 
Molly Cowtone av Isabelle

Disciplinerad
Oemotståndlig
Gröna fingrar
Fiskare
Elak
 
Molly är den mest oemotståndliga simmen i hela distriktet, som kan få alla flickor och pojkar på fall. Men man ska se upp med att reta henne för hon kan karate och alla slagsmål hon någonsin varit i har hon gått segrande ur. Molly vet att hon kommer gå segrande ur hungerspelen tack vare hennes kunskap i karate, hennes fiskekunskap och hennes gröna fingrar som gör att hon kan odla vad hon vill.
 
Distrikt: 11
 
 
Thalia Axelsson av Isabelle

Disciplinerad
Samlare
Gröna fingrar
Elak
Fiskare
 
Thalia är den elakaste tjejen i hela distriktet och är den duktigaste kampsportaren de har. Thalia är säker på att hon kommer kunna ordna mat i hungerspelen tack vare att hon är duktig på att fiska, odla och samla olika saker. Om hon får chansen så är hon säker på att hon kommer kunna döda alla de andra deltagarna. 

Distrikt: 9
 
 
Gabrielle Whitechapel av Isabelle

Älskar naturen
Geni
Älskar värmen
Ambitiös
Tursam
 
Gabrielle är en smart, ambitiös tjej. Hennes gammelmormor vann hungerspelen förut och nu är det hennes tur att vinna. Gabrielle älskar att vara ute i naturen och att vara i solen är det bästa hon vet, vare sig det gäller att sola, leka i sanden eller vattnet. Gabrielle är en mycket smart tjej och hon vet att hon kommer kunna bygga många fällor för att döda sina motståndare. Gabrielle har alltid varit väldigt tursam i sitt liv, men nu är frågan; kommer hon ha tur denna gång också?

Distrikt: 3
 
 
Brandon Weatherproof av Isabelle
 
Flörtig
Älskar kylan
Atletisk
Snyltare
Fiskare
 
Brandon är en atletisk och flörtig kille som kan få vem han vill på fall. Han är en mästare på tiggeri, så alltid när Brandon ber om något får han det; vilket han tror kan vara till en fördel i hungerspelen. Brandon älskar kyla, så det kommer inte vara något problem om det blir kallt när han är på arenan. Tack vare musklerna han fått när han tränat kommer han troligen kunna överleva om han hamnar i slagsmål.
 
Distrikt: 2
 
 
Mattheo Nesto av Isabelle
 
 Modig
Instabil
Ivrig
Samlare
Snackare
 
Matteo är en modig kille som är bra på att samla saker. Han är bra på att snacka sig ur saker och är väldigt ivrig på att få vara med i hungerspelen. Den ända frågan han har är om han kommer palla trycket eller om han påverkas och bli instabil.
 
Distrikt: 10
 
 
Julianne Feldman av Simmarsmulan
 
 
Oturlig
God
Gröna Fingrar
Atletisk
Fiskare
 
Biografi:
Julianne Feldmans familj tillhör en av de rikare familjerna i hennes hemdistrikt, nummer fyra. Tyvärr har alltid Julianne varit lite oturlig, och det kunde inte hennes föräldrars rikedom skydda henne ifrån. Hon har dock, trots alla olyckor, alltid varit en av de snällare tjejerna. Som en medlem i fyran är hon en självklar fiskare, även om hon ibland drömmer om att få jobba med jordbruk.
 
Distrikt: 4
 
 
Noah Dulmer av Simmarsmulan
 
Flörtig, Neurotisk, kockbegåvning, våghals och ambitiös.
 
Biografi: Noah är född och uppvuxen i distrikt 1, med en pappa som hjälper till med att ta fram lyxvaror åt huvudstaden och en mamma som är kock. Han har inte ärvt sin pappas fantastiska förmåga att hitta exklusiviteter, men å andra sidan ärvde han sin mammas otroliga förmåga att framställa mat som får invånarna i ettan att alltid komma tillbaka. I skolan var han väldigt amibitiös, och det faktum att han tog skolan på allvar och kunde laga mat, plus att han var väldigt flörtig av sig fick tjejerna att falla som furor. Han kan dock börja flippa ur när som helst, så se upp!
 
Distrikt:1
 
 
 
 
Wanda Lumax av Simmarsmulan
 

Egenskaper: Oflörtig, Modig, Hetlevrad, Atletisk och Karismatisk.
 
Wanda Lumax bor i sjuan, och hennes pappa är borgmästare, så hon har alltid haft gott om pengar, något som de andra barnen inte gillade. Hon blev mobbad under hela sin skolgång, och en dag gick det så långt att de misshandlade henne. Trots hennes familjs insatser klarade hon sig inte utan ett ärr som täcker hennes ansikte. Efter misshandeln vässade hon tänderna (bokstavlig talat!) som hon sett att en tidigare vinnare hade gjort, klippte av sig håret och började träna frenetiskt, något som gjort att hon nu ser riktigt, riktigt tuff ut. 
 
Distrikt:Sjuan
 
 
Willem Dern av Simmarsmulan
 
Oemotståndlig, Familjeinriktad, hetlevrad, ond, vänlig.
 
Willem är född i en av de fattigare familjerna i tolvan. Eftersom de hade det så dåligt med pengar så tvingades föräldrarna att jobba hela dagarna, och Willem som är äldst i syskonskaran tvingades stanna hemma och ta hand om sina småsyskon. Det hade han dock inte mycket emot! Inte nog med att han älskar sina småsyskon, det gjorde honom också oemotståndlig hos tjejerna. Han har dock bara ögon för en tjej, och hon heter Melody, och går i hans klass i skolan. 
 
 
Distrikt:12


 
 
Tack så jättemycket för era fina bidrag! Vi tänkte, att eftersom det blev så många fina bidrag har en och samma skapare en chans att få med en kille och en tjej, om lottningen faller så. Om vi alltså drar en kille och en tjej av Isabelles bidrag kommer båda mer. Om vi sedan drar en till av de tjejer hon gjort kommer denna INTE med, utan vi drar en ni lapp.
 
Happy Hungergames!
 
 

Kommentarer
Isabelle säger:

Oj! Glömde visst det, ber om ursäkt, märkte också att jag glömde skriva med deras biografier de finns bara med när man laddar ner simmen, vill ni att jag ska skriva ner dem och skicka till er också? :)

Molly - distrikt 11; jordbruk
Thalia - distrikt 9; spannmål
Gabrielle - distrikt 3; industri
Brandon - distrikt 2; stentag
Matteo - distrikt 10; boskap

Svar: Lägger till när får tillgång till dator :)
Rolo och Ida och Dream Simmers

2014-03-06 | 20:00:45
Isabelle säger:

Vill ni att jag ska skicka biografierna också? :)

Svar: Det går bra utan, men helst :D
Rolo och Ida och Dream Simmers

2014-03-07 | 17:41:11
Isabelle säger:

Skickar biografierna ikväll, via mejl, när jag varit inne på sims och kollat vad jag har skrivit på varje :)

Svar: Bra, tack så mycket :D
Rolo och Ida och Dream Simmers

2014-03-08 | 13:15:09
Http://simsmore.bloggo.nu säger:

Förra HG var sjukt bra, och det kommer säkert den här också vara!
Hur kan man skjuta med pilbåge är det nått expantionspaket?
Hur kan man döda med kniv i ryggen du vet?
Vart kan man ladda ner ärr?
Hur många paket använder ni när ni gör arenan?

Svar: Tack för berömmet!
Pilbåge följer inte med till ett expansionspaket, utan är ett premiuminnehåll som finns i Store. Dock har vi inte detta utan en nedladdad acessoaar som med hjälp av poser kan simulera skytte.Detta är en simulerad sak, om simmarna börjar bråka kan det sluta med en kniv i ryggen!Det vet vi inte, eftersom de ärren som du ser på kanditaterna har de själva laddat ner!Vi brukar använda dessa paket: Kvällsnöjen, Destinationvärlden, Semesterparadis, Framtiden, Årstider och Husdjur!
Rolo och Ida och Dream Simmers

2014-05-10 | 17:34:20
Bloggadress: http://simsmore.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback