Hungerspelen: Dag 1

 
 Välkomna, mina damer och herrar, till det 53:e Hungerspelen! Deltagarna står på sina startplatttor, det är bara att dra igång! 60, 59, 57...... KÖR!
 
 
Klara Evley är snabbt framme vid ymnighetshornet, nrä hon simmat sträckan mellan plattorna och ön som utgör hornet. Hon är snabb med att plocka på sig grejor, men tänker inte gå när hon är färdig. Det syns när hon plockar på sig en glänsande kniv och gömmer i jackärmen.
 
 
Både Samantha och Valter Telin är snabbt från ymnighetshornet. Valter lyckades dra åt sig ett fiskespö, men Samantha lämnar ymnighetshornet utan något alls. De springer ut i skogen åt olika håll.
 
 
Sandra och Jenna är också snabbt vid ymnighetshornet, och de ställer sig rygg mot rygg medan de går runt och letar grejer i den mystiska dimman.
-Team? viskar Jenna.
-Klart, viskar Sandra tillbaks.
 
 
Fienderna Andrew och Jack är snabbt på varandra. Ett slagsmål bryter ut, men Jack är den vars slagsmålskunskaper är mest användbara och han dödar enkelt Andrew. PANG! Det första kanonskottet ljuder, och Jack kastar sig i vattnet och simmar snabbt in till fast land.
 
 
Sandra och Jenna, nu själva på ön, strövar omkring och tar med sig bra - att ha -grejor. Sandra får med sig ett fiskespö, och ett tält. Jenna tar med en korg med mat och en ryggsäck med en kniv och lite mat. När de är nöjda simmar de där ifrån.
 
 
 Samantha hamnar mitt i en djup skog och kommer in i ett område riggat med fällor. Hon klarar sig tack vare sina kunskaper om skogen och sin utmärkta hörsel. Det där var nära ögat, Samantha, tänker hon.
 
 
Valter hittar till ett träsk när han sprungit till på eftermiddagen och borde vara utom räckhåll för fienden. Han prioriterar mat och plockar fram fiskespöet han fick med sig från blodbadet. Undrar hur många som dött?
 
 
Sandra och Jenna tar fast mark, springer genom en björkskog innan de kommer in i en mörkare granskog.
-Där, jag ser vatten! ropar Sandra.
-Det blir bra! meddlar Jenna.
 
 
 
Klara har stannat kvar vid ymnighetshornet, eftersom hennes distriktspartner är död. Hon gör upp en eld då hon upptäcker att hon skadat sig i blodbadet, hennes hud är helt svedd.. Om Klara inte får medicin innan humöreffekten försvinner kommer hon att dö. En sådan medicin kostar 20 poäng. Maila om du som handledare vill ge henne medicinen.
 
 
Samantha hittar ett träd och klättrar snabbt upp, gömmer sig för förbigående och somnar till.
 
 
Hos Jenna och Sandra är tältet uppsatt nära stranden. De litar på att ingen vågar anfalla dem eftersom de är två och de andra är ensamma. Sandra går och fiskar medan Jenna plockar blommor. Kanske finns det något ätbart i dem? Dessutom gillar hon rosa blommor, som hon lägger utanför tältet.
 
 
Jack som kommer från självaste jordburksdistriktet har hittat en del ätbara blommor på arenan. Han plockar en solros, gröper ur fröna, och steker i den hettande värmen. Det är också därför han tagit av sig tröjan.
 
Och solen går ner över arenan, denna första dag.
 
Döda idag:
 
 
Andrew Mason
 
 
Vem ska bli sponsrad?
  
pollcode.com free polls 
 
 
 

Kommentarer
Tove säger:

ÄLSKAR det! Längtar till nästa inlägg! Har en eller flera favoriter... ;)

Svar: Kul att du ÄLSKAR det :D Nästa inlägg ska försöka få upp till tisdag, det tar ju litet tid att spela en hel dag ;D
Rolo och Ida och Dream Simmers

2014-01-19 | 15:11:03
Isa säger:

Ooh vad roligt ;) Längtar tills imorgon (tisdag) :3

Svar: Kul att du gör det :D Håller på och fixar :D
Rolo och Ida och Dream Simmers

2014-01-20 | 15:34:45
simmarsmulans säger:

Haha shit vad rädd jag blev när jag såg att Jack slogs! Tur att han klarade sig iaf haha

Svar: Japp :D Han var rätt krigisk, faktiskt... :)
Rolo och Ida och Dream Simmers

2014-01-20 | 20:44:52
Bloggadress: http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback