Röstningarna avslutade: Sponsorpoäng

Sponsorpoäng kommer också gå att tjäna efter varje dag under spelen, men hur står det till med Sponsorpoängen nu före spelen?
 
I Invigningscermonin var segern självklar för Sandra Bloom, som kammar hem 50 poäng. Jack kom på andra plats och får därför 30 poäng. På tredje plats har vi fyra personer, men jag har bestämt mig för att INTE dela på poängen, utan Klara Evley, Jenna Swales, VAlter Telin och Leo Brek får 20 poäng vardera.
 
I intervjuerna var det jämnare. Där hittar vi Jack Cannes och Sandra Bloom på delad plats, och får 50 poäng vardera. Andra plats var också delad av Jenna Swales och Valter Telin, som får 30 poäng var. På tredjeplats fanns bara de med inga röster, men att få poäng måste man ha röster.
 
Så, sammandraget ser det nu ut såhär(jag kommer göra såhär efter varje dag på arenan, så man ser hur många sponsorpoäng deltagarna har, eftersom deras handledare kan ha gett dem gåvor, eller så kan de ha tjänat mer)

Jenna Swales: 50 poäng
Andrew Mason: 0 poäng
Klara Evley: 20 poäng
Leo Brek: 20 poäng
Sandra Bloom: 100 poäng
Valter Telin: 50 poäng
Samantha Klarksson: 0 poäng
Jack Cannes: 80 poäng

Kommentarer
isa :3 säger:

Åh vad man längtar tills hungerspelen börjar!!♥♥
GO SANDRA BLOOM GO! :D

Svar: Haha, vi har helt klart en favorit i tävlingen :D Arenabygget är redan igång och ymnighetshornet är byggt, resten kommer göras i helgen...
Rolo och Ida och Dream Simmers

2014-01-16 | 20:37:59
Bloggadress: http://isanssims3blogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback